Thomas, 43 jaar, gehuwd
en vader van 2 zonen

Dus, dankzij de kredietanalyse van HypoSmart ben ik nu diegene die anderen glunderend kan vertellen over mijn nieuwe rentevoet!”

“Zo’n 12 jaar geleden kochten mijn partner en ik een fantastisch jarenvijftighuis dat we volledig renoveerden. De tuin is best groot zodat onze jongens goed kunnen ravotten. Tijdens de zomermaanden nodigen we geregeld vrienden uit voor een dagje gezellig barbecueën. Er wordt een hele namiddag gegeten en vrijuit gebabbeld en zo kwamen ineens onze hypotheekleningen ter sprake. Daar bleek nogal een verschil op te zitten.

Onze vrienden hadden een herfinanciering van hun lening verkregen en raadden ons aan hetzelfde aan te vragen. Ik wist eerlijk gezegd niet goed waar te beginnen. Tot mijn makelaar een oplossing van HypoSmart voorstelde: ze bestudeerden ons dossier, vonden een veel beter tarief en regelden alles. Dat scheelt ons maandelijks een mooi bedrag. Dus, dankzij de kredietanalyse van HypoSmart ben ik nu diegene die anderen glunderend kan vertellen over mijn nieuwe rentevoet!”

De voordelen van HypoSmart op een rij:

 

HypoSmart, een product van HypoConnect, verdeelt hypothecaire kredieten voor klanten op zoek naar een krediet tegen een correct tarief via de makelaar in heel België.

  • 15 verschillende kredietmaatschappijen
  • Perfecte match met het beste tarief in de markt
  • Zowel voor aankoop als herfinanciering
  • Oplossing op mensenmaat
  • In samenwerking met een onafhankelijk kredietmakelaar in uw buurt