SmartLife

Uw verzekeringsportefeuille online, dat is slim bekeken!

SmartLife, slim verzekerd, steeds dichtbij u.

HypoConnect heeft het genoegen om u SmartLife voor te stellen, een online applicatie binnen onze website, die u een toegangspoort geeft voor het online opvolgen van uw verzekeringscontract(en). Met SmartLife maken we het u gemakkelijk. Uw overzicht van uw verzekeringen en beleggingen in één klik, persoonlijk en vertrouwelijk. 

Inloggen - via het beveiligd Sigura platform - doet u met uw vertrouwd e-mailadres via deze link.

Het paswoord wordt u in een aparte vertrouwelijke e-mail verstuurd via het beveiligd sigura platform.

Nog geen klant bij HypoConnect of hebt u een andere vraag? Stel ze dan hier.

Ik ben klant bij Rabobank.be, wie is nu HypoConnect?

Bepaalde grootbanken die zowel Tak21 als Tak23 verzekeringsproducten verkochten van Patronale Life NV hebben recent hun verzekeringsportefeuille verkocht aan HypoConnect.

HypoConnect NV werd opgericht in 2006 onder de naam HypoSmart BVBA en is een 100% dochtermaatschappij van Patronale Life NV. Dit zorgt voor maximale transparantie en zekerheid in het beheer van uw verzekeringsbeleggingen. Wil u meer weten? klik dan hier.

HypoConnect is een erkend verzekeringsmakelaar die uw contract van Rabobank heeft overgenomen en met de beste zorg instaat voor de dienstverlening ervan. Als u vragen heeft rond een bijstorting of (gedeeltelijke) afkoop kan u hier de nodige verzoeken doen. Wij behandelen ze met veel plezier.