Loubna,
32 jaar, modeontwerpster

Zonder HypoSolutions en mijn makelaar had ik de sprong nooit durven wagen!

‘Tijdens mijn studie ‘textiel’ kon ik stage lopen bij een beginnend Belgisch modelabel. Het klikte en ik kon er na mijn studies direct aan de slag. Mijn taak als assistente bestond eruit om de nieuwste uitgetekende ontwerpen perfect uit te voeren. ’s Avonds begon ik thuis ook zelf patronen te tekenen en een eerste lijn te creëren. Ik ontving de klanten (in het begin familie en vriendinnen) bij mij thuis en de rest verliep via een online webshop. Dat verliep goed. Ik kreeg steeds meer opdrachten waardoor er wel elke avond een klant bij ons thuis was en mijn woonkamer eigenlijk mijn atelier was geworden. In overleg met mijn man hebben we beslist om de sprong te wagen: ik begin mijn eigen boetiekje en ga fulltime aan mijn eigen kledinglijn werken!

Toch had ik wel een paniekmoment: waar vind ik een pand? Hoe ga ik dat betalen? Eens ik een leuk winkelpand te koop gevonden had stapte ik binnen bij mijn kredietmakelaar en hij raadde me HypoSolutions aan om mijn droom ook werkelijk te verwezenlijken.

Met mijn boekhouder en mijn makelaar stelde ik een financieel plan op waardoor ik mijn winkelpand, inrichting en stock on stoffen kon financieren! Mijn man helpt me momenteel met de inrichting van het winkelgedeelte en mijn ateliergedeelte en volgende maand open ik officieel de deuren. Zonder HypoSolutions en mijn makelaar had ik de sprong nooit durven wagen!’

De voordelen van HypoSolutions :

HypoSolutions, een product van HypoConnect, verdeelt hypothecaire en –investeringskredieten op maat van Patronale Life NV, verzekerings-en kredietmaatschappij.

  • Krediet-oplossingen op maat, zowel voor de particulier als de ondernemer
  • Ontlenen tot 80 % van de gedwongen verkoopwaarde
  • In samenwerking met uw makelaar in uw buurt
  • Luisterend naar uw behoeftes
  • Anders dan een klassieke bank, op mensenmaat